Почеле квалификације за ЛШ, сјајан гол Ненадовића

Нова сезона у фудбалској Лиги шампиона почела је првим утакмицама првог кола квалификација. Одигране су четири утакмице, а већ у првом мечу између јерменског првака Алашкерта и Санта Коломе из Андоре наш интернационалац Урош Ненадовић је несвакидашње интересантним поготком донео победу свом Алашкерту.

Урош Ненадовић, бивши играч ОФК Београда, Новог Пазара, Војводине, Рада и Радника из Сурдулице, искористио је центаршут саиграча Артак Дашијана и петом послао лопту у ближи угао гола.

Двадесеттрогодишњи крилни нападач је тако постао стрелац јединог гола на утакмици и донео победу свом тиму у првој утакмици квалификација за Лигу шампиона.

Реванш утакмице играће се за недељу дана.

Резултати одиграних утакмица:

Алашкерт (Јерменија) - Санта Колома (Андора) 1:0
Хибернијан (Малта) - Инфонет (Естонија) 2:0
ТНС (Велс) - Европа (Гибралтар) 1:2
Викингур (Фарска острва) - Трепча 89 (Косово) 2:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво