"На мишиће" до елите

Француски Лион обезбедио пласман у Лигу шампиона, захваљујући нерешеном резултату у Казању (1:1). Рубин је и поред добре игре остао "кратких рукава", јунак Француза Коне, који је постигао гол у финишу утакмице. После вечерашњих мечева, биће позната последња четири учесника елитног такмичења.

Фудбалери Лиона играће у овогодишњем издању Лиге шампиона, пошто су после два меча били бољи од руског Рубина. У реванш мечу, одиграном у Казању, резултат је био 1:1, па је захваљујући победи од 3:1 у Француској, Лион стигао до елите.

Прво полувреме у Казању протекло је без голова, али не и без узбуђења. Лион у том делу игре није упутио ниједан ударац ка голу ривала, док је голман Лорис био главна узданица француске екипе.

У другом делу игре, Рубин успева да дође до гола наде, стрелац је био Наћо у 77. минуту меча, али је у финишу меча Лион успео да затресе гол Рижикова и пласира се у Лигу шампиона 12. пут заредом. Стрелац је био Коне.

Последња четири учесника Лиге шампиона биће позната после вечерашњих дуела у којима се састају:

Бенфика - Твенте (први меч 2:2)
Плзен - Копенхаген (3:1)
Штурм - Бате (1:1)
Удинезе - Арсенал (0:1)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи