Читај ми!

Минимална победа Арсенала

Лондонски Арсенал славио против Удинезеа минималним резултатом (1:0). Чешки Плзен изненадио екипу Копенхагена у гостима (3:1), Лион сигуран код куће против Рубина (3:1).

У првим мечевима плеј-офа за Лигу шампиона, виђено је неколико занимљивих мечева. Велико изненађење приредио је чешки Плзен, који је у Копенхагену савладао првака Данске са 3:1 и приближио се пласману у елитно такмичење.

Арснал је на свом терену забележио битну победу против Удинезеа (1:0), иако су гости са Апенина имали неколико прилика да се кући врати са много повољнијим резултатом.

Стрелац јединог гола за „тобџије" био је Тео Волкот у четвртом минуту, а шансу утакмице промашио је Армеро, који је, после сјајне контре, изашао сам пред Шћесног, али лоше шутирао.

Твенте и Бенфика одиграли су занимљив меч у Еншедеу. Домаћи су повели, гости преокренули резултат, да би поготком Руиза у финишу меча, холандски клуб задржао какве-такве шансе за пласман у Лигу шампиона.

Лион је на добром путу да и ове сезоне наступа у Лиги шампиона. После почетног вођства гостију из Казања, Французи са три гола преокрећу резултат за миран пут у Сибир.

Резултати мечева одиграних у уторак:

Арсенал - Удинезе 1:0
(Волкот 4. минут)

Бате - Штурм 1:1
(Симић 59. минут - Вебер 12. минут)

Копенхаген - Плзен 1:3
(Отесен 69. минут - Отесен 52. минут, аутогол, Пилар 59, Фиљо 79. минут)

Лион - Рубин 3:1
(Гомис 10, Кверквелиа 40. минут, аутогол, Бријан 71. - Дјадјун 3. минут)

Твенте - Бенфика 2:2
(Де Јонг 6, Руиз 80. минут - Кардозо 21, Нолито 35. минут)

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи