Читај ми!

Динамо славио у Финској

Динамо из Загреба победио Хелсинки у Финској (2:1) и приближио се пласману у последње коло квалификација за Лигу шампиона. Домаћин повео, али су гости преокренули резултат и са предношћу чекају реванш меч у Загребу.

Фудбалери загребачког Динама славили су у Хелсинкију против истоименог клуба са 2:1, у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Иако су домаћи повели, "модри" су успели да преокрену резултат и тако се приближили пласману у наредно коло квалификација.

Хелсинки је повео већ у 14. минуту поготком Ринга и најавио да ће бити тежак ривал прваку Хрватске. Ипак, "модри" су стигли до изједначења после пет минута и то аутоголом Рафиње.

У другом полувремену, Загрепчани су успели да стигну до важне победе, пошто је Самир, на асистенцију Рукавине, у 76. минуту савладао голмана домаће екипе.

Фудбалери словеначког Марибора изгубили су у Хаифи од израелског Макабија са 2:1. Израелска екипа повела је у деветом минуту голом Владимира Двалишвилија из пенала, а изједначио је Бразилац Маркос у 27. минуту. Победу домаћој екипи донео је Бамиделе Јамполски поготком у 70. минуту.

Екипа данског Копенхагена победила је на свом стадиону Шамрок из Републике Ирске са 1:0. Стрелац јединог гола био је Салви Отесен у четвртом минуту.

Други дански представник у квалификацијама за ЛШ, екипа Одензеа код куће је ремизирала 1:1 са грчким Панатинаикосом. Гости су повели преко Себастијана Лета у 47. минуту, а коначан резултат поставио је Торе Регинијусен у последњим тренуцима меча.

Резултати мечева одиграних у среду:

Копенхаген - Шамрок 1:0 (1:0)
Одензе - Панатинаикос 1:1 (0:0)
Макаби Хаифа - Марибор 2:1 (1:1)
Стандард - Цирих 1:1 (0:0)
Бенфика - Трабзон 2:0 (0:0)
Розенборг - Плзен 0:1 (0:1)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи