Јунајтед бољи без Роналда

Играчи Барселоне сматрају да је ова екипа Манчестера, без Кристијана Роналда, знатно боља и опаснија од оне из 2009. године. "Одлазак Роналда их је ослободио", истакао Давид Виља.

Играчи Барселоне сматрају да је Манчестер јунајтед сада боља екипа него што су то били док је за овај тим играо Кристијано Роналдо.

Последња утакмица Португалца у дресу "црвених ђавола" је било управо финале Лиге шампиона у Риму са Барселоном 2009. године, након чега га је пут одвео у Мадрид.

У својој првој сезони без Роналда Јунајтед је стигао само до трофеја у Карлинг Купу да би ове сезоне Манчестер повратио примат у Премијер лиги а још увек их наравно очекује дуел са Каталонцима у финалу овогодишње Лиге шампиона.

"Њихова екипа није толико директна као пре, сада више чувају лопту. Не могу да тврдим да ли је то због одласка Кристијана Роналда или не, али сада се крећу компактније и због тога су опаснији", изјавио је Ћави.

"Одлазак Роналда их је ослободио. Много сјајних играча је прошло кроз Манчестер и то овај клуб чини тако великим", додао је Давид Виља.

Бразилац Дани Алвеш сматра да ће сада, када нема Роналда, бити далеко теже затворити све нападачке опције енглеске екипе.

"Јунајтед је сада далеко непредвидивији. Екипа је боље избалансирана и дефинитивно су бољи него што су то били пре две године", закључио је Бразилац.

Андрес Иниеста такође види Манчестер као бољу екипу сада него пре две године.

"Једноставно су сазрели. Доминирају у Енглеској а и у Лиги шампиона ове године су били сјајни. Роналдо јесте отишао, али је костур екипе непромењен и то их сада чини јако опасним", изјавио је, по многима, један од најбољих играча на свету.

Од поређења није побегао ни тренер Барселоне Пеп Гвардиола.

"То је иста екипа са којом смо играли у Риму. Само један играч који је тада стартовао сада није ту , а то је Кристијано Роналдо. Тевез више није ту такође, али он није почео меч од самог почетка. Јако су добри, јачи су за две године искуства, и сигурно је да нас очекује јако тежак меч", истакао је Гвардиола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи