Гвардиола о снази Манчестера

Манчестер је играо полуфинале Лиге шампиона против Шалкеа са тимом састављеним од резерви, и победио је са 4:1. То довољно говори о квалитету који поседују. Они имају играче од којих можеш да саставиш два квалитетна тима, рекао је тренер Барселоне Пеп Гвардиола.

Барселони и Манчестер Јунајтеду остало је да освоје још по један бод да би осигурали освајање титуле у домаћим првенствима.

Гледајући како играју целе сезоне, то ће највероватније бити само пука формалност. Није онда ни чудо што се оба тима већ спремају за окршај у финалу Лиге шампиона које је на програму 28. маја на Вемблију.

Тренер Барселоне Пеп Гвардиола није штедеон речи да похвали ривала.

"Манчестер је играо полуфинале Лиге шампиона против Шалкеа са тимом састављеним од резерви, и победио је са 4:1. То довољно говори о квалитету који поседују. Они имају играче од којих можеш да саставиш два квалитетна тима", рекао је Гвардиола.

Ипак, Гвардиола је рекао да ће озбиљније размишљати о Јунајтеду тек када његова екипа и дефинитивно осигура титулу у домаћем првенству.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи