Читај ми!

Реал не одустаје од борбе

Барселона је победом над Реал Мадридом направила велики корак ка финалу Лиге шампиона. Икер Касиљас зна да ће реванш меч полуфинала бити доста тежак, али одбија да се одрекне финала. Ћабију Алонсу и осталим играчима пораз тешко пао, али ни они не одустају од борбе до последњег тренутка.

Капитен Реал Мадрида Икер Касиљас свестан је да његову екипу чека тежак задатак у реваншу полуфинала Лиге шампиона, али је истакао да дуел са Барселоном "још није готов".

"Полуфинале још није готово. Јесте, тежак је задатак стићи 2:0, али још није готово. Борићемо се и даћемо све од себе, знајући да је награда која нас чека европска титула ако преокренемо ствари", пренео је сајт УЕФА Касиљасове речи.

Прво полувреме синоћне утакмице било је напето, а ствари су се преокренуле у другом, када је искључен дефанзивац Реала Пепе. Лионел Меси касније је постигао два гола за победу Барселоне.

"Оба тима су контролисала утакмицу на свој начин док је било 0:0. Барса је имала више лопту у поседу, док смо ми упијали притисак и тражили да их нападнемо из контри", казао је голман Реала.

"Ушли смо у меч мислећи на укупни исход. Нисмо размишљали као да је утакмица на домаћем терену најважнија. Мислили смо да ће нам један гол у гостима донети пролаз, ако одиграмо 0:0 на Сантјаго Бернабеуу", рекао је 29-годишњи Касиљас.

Везни играч Реала Ћаби Алонсо рекао је да је свим играчима било тешко.

"Играчи у свлачионици били су јако нерасположени после овог резултата, али морамо да пустимо да прође неко време, а онда да почнемо да се спремамо за реванш на исти одлучан начин као и за први меч", објаснио је Алонсо.

"Биће веома незгодно у реваншу, али отићи ћемо тамо као професионалци. Никад не знате шта може да се деси, фудбал је игра која увек може да произведе изненађења", рекао је Алонсо.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи