Читај ми!

Нојер сензационалан

Сер Алекс Фергусон одушевљен наступом Мануела Нојера. "Мануел је феноменалан. Ово је вероватно најбоља игра неког голмана од како гледам фудбал", рекао је сер Алекс, после утакмице коју се његов Јунајтед добио са "само" 2:0 махом захваљујући невероватним одбранама голмана Шалкеа.

Мануел Нојер је, практично, играо симултанку против напада Јунајтеда, али је после 18 удараца на гол, коначно могао да капитулира, после одличних потеза Рајана Гигса и Вејна Рунија.

Ипак, његов наступ изазвао је одушевљење, највише како се чини код менаџера боље екипе из Манчестера, сер Алекса Фергусона, који је силно нахвалио Нојера.

"Мануел је феноменалан. Ово је вероватно најбоља игра неког голмана од како гледам фудбал", рекао је Фергусон, док су се немачке новине нашироко расписале о Нојеровим бравурама на голу Шалкеа, наводећи да се сјајни голман практично сам супротставио Јунајтеду.

"Имали смо превише респекта... Против Интера је слика била потпуно другачија", рекао је Нојер, који је још прошле седмице најавио да ће на лето отићи из Шалкеа. Немачки медији шпекулишу да је његов трансфер у Бајерн већ готова ствар.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи