Адебајор и Ди Марија спремни

Жозе Мурињо може да одахне. Емануел Адебајор и Анхел ди Марија биће у тиму Реала, у полуфиналним мечевима против Барселоне. Оба играча због повреда били под знаком питања за предстојећи двомеч Лиге шампиона против Каталонаца.

За разлику од Барселоне која муку мучи са повредама играча, у табору Реала сасвим друга слика. Емануел Адебајор и Анхел ди Марија спремни су за први полуфинални меч против Каталонаца, који је на програму у среду.

Како преноси шпанска Марка (Marca), Адебајор се опоравио после повреде примицача, док је Ди Марија превазишао повреду десног колена. Због повреда, оба фудбалера била су под знаком питања за први меч полуфинала.

Ипак, нису баш све вести повољне за Мадриђане. Сами Кедира због повреде неће моћи да помогне екипи у наредних неколико недеља. Кедира је теже повредио примицач, па му следи дужа пауза.

Ако се узме у обзир ситуација у Барселони, где је скоро цела одбрана Каталонаца под знаком питања због повреда, чини се да ситуација у Реалу уопште није лоша пред двомеч са Каталонцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи