Читај ми!

Ако прођемо Јунајтед, узимамо трофеј

Израелски интернационалац Јоси Бенајун верује да је полуфинале достижно и да ће победа на Олд Трафорду значити да је Челси веома близу освајања Лиге шампиона.

Јоси Бенајун убеђен је да Челси може да савлада Манчестер јунајтед у другој утакмици четвртфинала елитног такмичења, што ће практично значити да је пут до пехара Лиге шампиона отворен.

Екипа Карла Анћелотија савладана је на домаћем терену (1:0), али бивши играч Ливерпула осећа да у овом двомечу ништа није готово, иако су „ђаволи" фаворити за пролаз међу четири најбоља клуба Европе.

"И менаџер и играчи знају да се утакмица на Олд Трафорду игра за спас сезоне. Врло је вероватно да ћемо у Премијер лиги завршити међу прва четири клуба, а то значи да ћемо и следеће сезоне играти у Лиги шампиона. Ако савладамо Јунајтед, то ће променити све. Они су одлични, али ми можемо да их избацимо из такмичења иако смо изгубили код куће. Морамо дати све од себе", изјавио је Бенајун.

Израелац је прешао у редове Челсија на почетку сезоне, али није успео да остави дубљи траг у тиму, пошто је имао проблема са повредама. До сада је одиграо само пет утакмица у свим такмичењима за "плавце".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи