Видић хвали повратак Фердинанда

Немања Видић је коначно дочекао да у одбрани поново сарађује са Риом Фердинандом. После победе над Челзијем у Лондону у четвртфиналу Лиге шамопиона, капитен Манчестер јунајтеда хвалио одличну игру Фердинанда, који се после два месеца одсуствовања због повреде вратио у екипу.

Штоперски пар Манчестер јунајтеда Видић-Фердинанд непремостив је за све нападаче. Дефанзивци "ђавола" су поново поставили непробојан бедем у задњој линији, и спречили екипу Челзија, да у четвртфиналу Лиге шампиона, на свом стадиону постигне погодак.

Капитен "ђавола" Немања Видић, који је после два месеца поред себе имао Фердинанда, хвали повратак сјајног дефанзивца у екипу.

"Срећни смо минималном победом над Челзијем и чиењеницом да нисмо примили погодак, што нам је био циљ пре меча. На оваквим утакмицама веома је важно имати искусне играче, а повратком Фердинанда смо то и добили. Рио је сјајно одиграо утакмицу, сачували смо мрежу, и показали да добро играмо одбрану", рекао је Видић.

Фердинанд је био ван терена пуна два месеца, после повреде на мечу Премијер лиге против Вулверхемптона 5. фебруара. Њега је за то време, прилично добро, мењао 21-годишњи Крис Смолинг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи