Читај ми!

Крауч се извињавао саиграчима

Иако није давао изјаве после катастрофе Тотенхема против Реала у Мадриду, највећи трагичар на мечу, Питер Крауч у свлачионици се извињавао саиграчима због црвеног картона. Дефанзивац лондонске екипе рекао је да је Крауч био 'сломљен' после искључења, а да екипа није успела да се са десеторицом играча одупре "галактикосима".

Трагичар у убедљивом поразу Тотенхема од Реала у Мадриду, Питер Крауч, извинио се навијачима због искључења у 15. минуту. Управо је црвени картон Крауча, после две јавне опомене, означен као најважнији моменат који је одлучио ток меча, који су "галактикоси" добили резултатом 4:0.

Крауч се после меча није обратио новинарима, али је дефанзивац Тотенхема Мајкл Досон рекао да се у свлачионици Крауч извињавао саиграчима.

"Крауч је био 'сломљен'. Извињавао нам се у свлачионици. Ми смо на терену дали све од себе, али ствари се нису одвијеле по плану. Нисам видео због чега је Крауч добио жуте картоне, тако да не знам да ли је било преоштро. Разочаравајуће је што се то догидило скоро на почетку меча", рекао је Досон.

И тренер Реала Жозе Мурињо, рекао је да је искључење Крауча био најважнији моменат на мечу, и да је у Лиги шампиона малтене немогуће победити са десеторицом играча.

"Играти са играчем мање у Лиги шампиона је немогућа мисија. Играо сам са Челсијем против Барселоне са десет играча, било је немогуће, играо сам и са Интером против Барсе, исто немогуће. Арсенал је играо исто против Барсе са играчем мање, поново, немогуће", рекао је Мурињо.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи