Читај ми!

Реал без Роналда, Бенземе и Марсела

Жозе Мурињо дефинитивно неће моћи да рачуна на Роналда, Бензему и Марсела у наредних 10 дана. То практично значи да ће ова три веома битна играча пропустити први дуел четвртфинала Лиге шампиона против Тотенхема.

Тренер Реала Жозе Мурињо открио је у петак на конференцији за новинаре да повређени Кристијано Роналдо, Карим Бензема и Марсело неће бити у екипи на првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Тотенхема.

"Доктори су били јасни када су рекли да Бензема, Роналдо и Марсело неће бити спремни пре меча у ком играмо против Атлетика из Билбаа", рекао је Мурињо.

Мадриђани играју против Атлетика 10. априла, али пре тога ће се састати са Спортингом у лиги и Тотенхемом у Лиги шампиона. Дуел са "певцима" се игра 5. априла, тако да ће Реал бити без три прилично битна играча.

"Утакмица против Спортинга веома је важна за нас. Не толико као финале Купа Краља, које нам долази ускоро, али нам је битнија од утакмице против Тотенхема", додао је португалски стручњак.

Добре вести у вези са повредама стижу када је у питању аргентински нападач Гонзало Игуаин.

"Сјајно је да поново имамо Игуаина. Опет је у пуном такмичарском погону, тако да смо практично добили још једног играча у преломним деловима сезоне. Хтео бих да честитам њему, али и медицинском особљу јер су успели заједничким снагама да издејствују брз повратак. Верујем да ће га навијачи лепо дочекати када се врати на терен", каже Мурињо.

"Посебни" је на крају прокоментарисао и своју ситуацију у клубу и све чешће наговештаје медија да би могао да напусти Сантјаго Бернабеу.

"Још увек имам уговор који траје четири године, али то није оно што је битно. Рачуна се задовољство свих нас. Бићу овде све док сви будемо срећни. Остаћу ако то желе играчи, навијачи и управа", закључује Мурињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи