Без Видића али са Нанијем

Таман што се вратио на терен и вратио сигурност у уздрману одбрану Јунајтеда, Немања Видић се повредио и по свој прилици неће бити на терену у реванш сусрету осмине финала Лиге шампиона против Марсеја. С друге стране, потпуно неочекивано, Фергусон ће моћи да рачуна на Нанија који се опоравио неколико недеља пре него што је то било предвиђено.

Манчестер Јунајтед ће, потпуно неочекивано, на терен у реванш сусрету осмине финала против Марсеја истрчати знатно ослабљен неиграњем капитена Немање Видића.

Видић, који само што се вратио на терен након суспензије у мечу са Арсеналом у суботу, задобио је ударац у пределу листа и није тренирао у понедељак.
Нико није био срећнији од Фергусона када се Видић вратио у тим у мечу четвртфинала ФА Купа али је убрзо уследио шок.

"Немања је тренутно под терапијом", рекао је Алекс Фергусон. "Он је сигурно довољно јак али повреда није безазлена и Видић није одрадио тренинг у понедељак ујутру".

Колики ово проблем представља за тим са "Олд трафорда" јасно је када се узме у обзир да је од раније познато да менаџер Манчестера неће моћи да рачуна на Фердинанда и Еванса што као једино решење у одбрамбеној линији оставља Веса Брауна и Криса Смолинга који су се показали и више него рањиво у мечу са Ливерпулом.

Да ипак има добрих вести које стижу из табора Манчестер Јунајтеда побринуо се Португалац
Нани који се, далеко брже него што је прогнозирано, готово потпуно опоравио и највероватније ће бити на располагању Фергусону пред овај меч. Фергусон је признао да није очекивао Нанија на терену пре априла након што је фудбалер задобио повреду након, мало је рећи, грубог старта Џејмија Карагера који је буквално покидао Нанијев костобран.

Да ли ће се у тиму наћи Нани или још један реконвалесцент Валенсија који је издржао полувреме против Арсенала, остаје да се види.

Имајући у виду резултат из Француске Јунајтед по сваку цену жели да избегне да прими погодак у Манчестеру али исто тако мора и да постигне погодак против екипе која дуго не зна за пораз у Европи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи