Видић и Нани спремни за Марсељ

Менаџер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон потврдио је да ће Немања Видић, Нани и Мајкл Керик бити у екипи која ће се супротставити Марсељу у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона.

Немања Видић пропустио је јутарњи тренинг у понедељак због мањег ударца који је добио у куп утакмици против Арсенала. Међутим, Фергусон је рекао да ће „капитен бити спреман јер је довољно јак момак".

Луис Нани је након преоштрог старта Џејмија Карагера на утакмици против Ливерпула доживео веома дубоку посекотину и сматрало се да неће бити на терену у наредних месец дана. Ипак, Португалац се вратио тренингу у недељу и, по менаџеровим речима , постоје велике шансе да се нађе у тиму који ће играти против представника Француске.

„Постоје добре шансе да Нани заигра у уторак. Он и Керик су тренирали у недељу и верујем да ће бити у саставу", изјавио је Фергусон.

Антонио Валенсија се такође вратио у тим „црвених ђавола", тако да искусни Шкот на клупи сада има много могућности при састављању поставе.

„Одлично је што нам се вратио Валенсија. Питање је само да ли ће он играти од самог почетка или ће своју шансу добити са клупе. Његов повратак нам представља фантастичан бонус", каже Ферги.

Због повреда највероватније против Марсеља неће играти Рио Фердинанд, Овен Харгривс, Мајкл Овен и Ђи-Сунг Парк.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи