Венгер хоће извињење Уефе

Било би добро кад би УЕФА показала мало људскости и извинила се, уместо да оптужује оне који нису криви, рекао је тренер Арсенала, Арсен Венгер, после одлуке УЕФА да против њега и Самира Насрија покрене поступак због коментарисања суђења на утакмици против Барселоне.

Ни два дана од елиминације из Лиге шампиона, од Барселоне, тренер Арсенала, Арсен Венгер не може да се смири. Француски стручњак оптужио је главног судију на мечу, Швајцарца Масима Бусаку, да је највећи кривац за пораз "тобџија", због чега је УЕФА покренула поступак против њега.

Стратег "тобџија", и даље сматра да је његов тим на том мечу оштећен, и рекао да би УЕФА њему требала да се извини због дешавања на мечу.

"Било би добро кад би УЕФА показала мало људскости и извинила се, уместо да оптужује оне који нису криви", рекао је Венгер на конференцији за новинаре уочи меча ФА Купа против Манчестер јунајтеда.

Француз је поновио да је одлука судије Бускета да искључи Ван Персија скандалозна и да је делиоц правде на тај начин "убио" утакмицу.

"Поричем све оптужбе против мене. Није ми јасно одакле оне долазе... Срамота је што је судија искључио Ван Персија. Прва утакмица против Барселоне била је фантастична, права реклама за фудбал, док је друга уништена. Људи ће је памтити само по искључењу", рекао је француски стручњак.

За то време о изјавама Венгера и Насрија УЕФА ће расправљати 17. марта, када ће вероватно бити позната и евентуална казна.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи