Хари ће напасти Милан

Тотенхем у среду дочекује Милан у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона, а менаџер лондонског клуба обећава нападачки фудбал. Повратак Ван дер Варта и Бејла значајан за екипу. У шампионату Енглеске водиће се битка са Манчестер ситијем за четврто место.

Хари Реднап не може да дочека почетак реванш дуела осмине финала Лиге шампиона, који Тотенхем игра у среду на свом терену против Милана. "Певци" су из града моде донели великих 1:0 и имају добре шансе да се пласирају у наредну рунду. Повратак у тим Рафаела ван дер Варта и Герета Бејла сигурно ће побољшати квалитет и донети ефикасност.

"Мислим да смо довољно пољуљали Милан у првом сусрету и морамо размишљати позитивно пред другу утакмицу. Играћемо нападачки, вероватно са Бејлом и Леноном у постави. Такође, Крауч одлично игра у Европи ове сезоне. Велике су шансе да Ван дер Варт буде спреман за меч", рекао је Реднап.

Менаџер Тотенхема нада се да ће Џермејн Дефо добро одиграти завршницу сезоне, пошто је постигао два гола у ремију против Вулверхемптона (3:3). Нападач Енглеске имао је пуно проблема са повредама, тако да није могао да пружи игре које су се од њега очекивале.

"Дефо може сада да уђе у серију голова. Што се тиче ефикасности, ово је била његова најгора сезона у животу. Ако до краја сезоне постигне 10 голова, био би нам огромна помоћ, а он је способан за тако нешто", сматра Реднап.

Герет Бејл такође се вратио у акцију против "вукова" и у неким тренуцима показао је делове форме у којој је био почетком сезоне.

"Када је Герет ушао на терен и почео да трчи, било ми је јако драго. Недостајао нам је у претходних пет или шест недеља. Када игра онако како зна, људи га се плаше, толико је добар. Он прави разлику на терену", хвали Бејла Реднап.

Једино што може бринути менаџера "певаца" јесте одбрана, пошто је након предности од 3:1 екипа примила два гола и на крају утакмице освојила само бод.

"Из утакмице против Вулверхемптона извукли смо много позитивног, али нисмо се добро бранили у неким ситуацијама, што је проблем. Разочаравајуће је примити три гола, посебно ако постигнете три", каже Реднап.

Менаџер верује да клуб води битку за четврто место са Манчестер ситијем.

"Не мислим да смо фаворити, већ супротно. Ми смо увек били аутсајдери. Тотенхем је по квотама увек био пети, а Сити четврти. Ипак, то нас неће зауставити у нашој намери", закључује Реднап.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи