Ван Перси неизвестан за реванш

Арсенал са правом носи титулу најбаксузније екипе у Европи. После низа поврада најбољих играча, на ову листу вратио се Робин ван Перси, који је на мечу финала Карлинг купа добио незгодан ударац у колено. Због повреде неизвесно је да ли ће холандски нападач играти у реваншу Лиге шампиона против Барселоне следећег уторка.

Губитак трофеја, после пораза у финалу Карлинг купа против Бирмингема, неће бити најгоре што се "тобџијама" догодило ове недеље. На истој утакмици се повредио и нападач Робин ван Перси, и неизвесно је да ли ће бити спреман за реванш меч Лиге шампиона против Барселоне следећег уторка.

Ван Перси, који је против Бирингема постигао изједначујући погодак, на мечу је добио ударац у колено, а за сада се још не зна колико је повреда озбиљна. Ову вест је потврдио и менаџер Арсенала Арсен Венгер.

Иначе холандски нападач се крајем године вратио у тим Арсенала, после тешке повреде колена, због које је више месеци одсуствовао са терена. Познато је да је играч лондонске екипе у току опоравка био на третманима у Београду код познате докторке Маријане Ковачевић.

Од повратка у тим Ван Перси игра сјајно и на 11 мечева постигао је 13 погодака, а његов гол против Барселоне био је важан у тријумфу његове екипе над Каталонцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи