Ферги љут због скупих карата

"Цене карата су невероватне, разочаравајуће и убитачне, и оне су производ корпоративног договора. Још мора да се плати резервацију од 30 евра, невероватно", прокоментарисао је цене улазница за финале Лиге шампиона, које се у мају игра на Вемблију, менаџер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон.

Са четири клуба у осмини финала, која имају реалне изгледе да се пласирају у наредну рунду Лиге шампиона, Енглези могу да се надају да ће имати представника у финалу тог такмичења које се у мају игра на Вемблију.

Највећи енглески стадион ће без сумње бити средиште спектакла, али менаџер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон је побеснео када је чуо колике су цене карата за тај меч.

Финале Лиге шампиона ове године ће бити најскупље до сада јер ће минимална цена карте у слободној продаји бити око 180 евра, док ће купац морати да плати и обавезну резервацију од око 30 евра.

Нешто јефтиније ће проћи навијачи екипа који се пласирају у финале, и који ће карте куповати од клубова. Њих ће финале такмичења коштати око 95 евра, уз неизбежну резервацију од 30 евра.

Сир Алекс Фергусон је нагласио да су цене карата за овај фудбалски спектакл "убитачне".

"Цене карата су невероватне, разочаравајуће и убитачне, и оне су производ корпоративног договора. Тренери и играчи не могу да ураде ништа поводом тога. Још мора да се плати резервацију од 30 евра, невероватно", разочаран је Фергусон.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи