Катастрофа за Челси

Фудбалер Челсија Френк Лампард рекао је да би неуспех у борби за место које следеће сезоне води у Лигу шампиона представљало катастрофу за лондонски клуб.

"Морамо, како знамо и умемо, да заузмемо једно од прва четири места. Била би катастрофа да се не квалификујемо за Лигу шампиона следеће сезоне", рекао је Лампард.

Челси тренутно заузима пету позицију на табели, а до краја првенства Енглеске остало је још 12 кола.

"Свака утакмица до краја је веома важна и знамо да ће нам бити тешко. Још важније је да ове сезоне пробамо да направимо што бољи резултат у Лиги шампиона", навео је он.

Лондонска екипа следеће недеље игра против Копенхагена прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

Лампард је ове сезоне за Челси одиграо 14 утакмица и постигао пет погодака.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи