Барса може у четвртифинале

Након пораза од Арсенала у Лондону, Давид Виља изјавио је да Барселона има снаге за пролаз уследећу фазу такмичења. Виља поштује "тобџије", али сматра да ће предност домаћег терена у другој утакмици бити мотив више за Каталонце.

Давид Виља мисли да његова Барселона може да преокрене тренутну предност коју је Арсенал створио у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Виљин гол у првом полувремену није био довољан за победу у Лондону, пошто су Ван Перси и Аршавин у другом делу меча погодили у мету за коначних 2:1. Ипак, нападач Каталонаца убеђен је да ће његова екипа обезбедити пролаз у следећу рунду.

"Још увек смо у игри. Остало је 90 минута које играмо пред својим навијачима, тако да можемо да спасемо укупан резултат", рекао је Виља за медије у Шпанији.

Центарфор шпанске екипе сматра да цео тим сада мора да се концентрише на домаће такмичење и тек касније своје мисли фокусира на Арсенал, за који каже да поседује многе опасне играче.

"Арсенал је одличан тим. Неколико пута смо били потпуно неспремни за њихове акције и то нас је коштало пораза", закључује Виља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи