Гатузо: Жао ми је

Ђенаро Гатузо затражио опроштај од помоћног тренера Тотенхема Џоа Џордана, кога је после пораза Милана на Сан Сиру ударио главом.

Капитен Милана Ђенаро Гатузо рекао је да му је жао због инцидента у којем је главом ударио помоћног тренера Тотенхема Џоа Џордана, после утакмице Лиге шампиона на Сан Сиру, коју је његов тим изгубио са 1:0.

После губитка меча, Гатузо је изгубио и живце и ударио Џордана, што умало није изазвало општу тучу на терену.

"Преузимам пуну одговорност за своје поступке. Током утакмице измењао сам много тешких речи са Џорданом", рекао је Гатузо после утакмице.

Капитен Милана ће због жутих картона, свакако, пропустити реванш на Вајт Харт Лејну, а када се томе дода и суспензија коју му је одредила Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније од четири сусрета, јасно је да Гатузо неће бити у могућности да помогне саиграчима све до евентуалног финала.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи