Оптимистична Рома

Фудбалери Роме улазе у сутрашњи меч осмине финала Лиге шампиона са Шахтјором из Доњецка са великом жељом да победе, после два пораза у италијанској Серији А.

Прошле суботе екипа коју води Клаудио Ранијери изгубила је на свом терену од Наполија са 0:2, док је недељу дана раније поражена од Интера са 3:5.

"Наш ентузијазам није најбољи. Сви знају наше проблеме. Ми смо у ситуацији да се понекад извлачимо. Наш циљ је да будемо међу четири најбоље екипе и да се пласирамо следеће сезоне у Лигу шампиона", рекао је Симон Перота.

Ранијери би требало да врати Франческа Тотија или Жеремија Менеза у прву поставу тима, јер су оба нападача почела меч са Наполијем као резерве.

"Проблем је што не можемо да останемо у солидном стању. Често су нам нападачи одсутни и онда треба да измислимо нешто. О тој ситуацији морамо да размислимо пажљиво, јер сутра играмо са Доњецком", рекао је Перота.

Шахтјор није играо такмичарске утакмице од када је 8. децембра победио Брагу и пласирао се у осмину Лиге шампиона.

За време паузе у шампионату Украјине Шахтјор је одиграо девет пријатељских утакмица и у пет победио.

"Фудбалери Роме имају много искуства из италијанске лиге и Лиге шампиона. Нападачи имају сјајне индивидуалне предиспозиције и било који од њих може да одлучи меч", рекао је тренер Шахтјора Мирчеа Луческу.

Према његовим речима, предност Шахтјора је младост и што је напад екипе "веома експлозиван".

Утакмица између Роме и Шахтјора играће се сутра од 20.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи