Фабрегас верује у победу

Франсеск Фабрегас признаје да је Барса најбољи тим на свету, али и поред тога сматра да Арсенал може да порази Каталонце. Клуб са "Емирата" жели да искористи младост и енергију и на тај начин се освети Барси за прошлогодишњи пораз.

Капитен Арсенала верује да његов тим може да разбије Барселонине снове, само ако у заказани двомеч уђе без страха. "Тобџије" су прошлосезонски наступ у Лиги шампиона завршиле управо поразом од Барсе.

"Не желимо да размишљамо о њима. Само морамо да играмо без страха и да форсирамо наш стил игре", каже Фабрегас за медије у Енглеској.

У прошлогодишњем двомечу Фабрегас је одиграо само утакмицу у Лондону, док је реванш у Шпанији пропустио због повреде.

"Претходни пут смо их превише поштовали, посебно у првом делу. Свесни смо да су они најбољи тим на свету и да је ово велики задатак за нас. Међутим, и ми имамо своје квалитете и покушаћемо да искористимо младост и енергију која је на нашој страни", закључује капитен "тобџија".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи