Тежа повреда Дудека

На мечу против Оксера голман "галактикоса" Јиржи Дудек поломио вилицу и очекује га пауза од око шест месеци. За три године у Реалу Дудек забележио само три наступа.

Резервни голман Реал Мадрида некадашњи репрезентативац Пољске Јиржи Дудек одсуствоваће са терена наредних шест месеци.

Он је повредио вилицу током меча последњег, шестог кола Г групе Лиге шампиона против француског Оксера.

Дудек се у последњим секундама првог полувремена сударио са нападачем Француза Ројем Контуом после чега није мога да настави утакмицу, па га је заменио трећи голман Мадриђана Антонио Адан.

Дудек је у Реал дошао пре три године, али је ретко добијао шансу у најтрофејнијем шпанском клубу. До сада је 37-годишњии ветеран на голу Реала забележио само 11 наступа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи