Пирес међу "тобџијама"

Арсен Венгер, менаџер Арсенала, одлучиће у наредних неколико дана да ли ће ангажовати Робера Пиреса, некадашњег првотимца "тобџија" и репрезентативца Француске. Пирес (36) је без уговора од краја прошле сезоне, а већ седам дана тренира са Арсеналом.

Некадашњи репрезентативац Француске и фудбалер Арсенала Робер Пирес поново је међу "тобџијама". Искусни везиста већ недељу дана тренира са енглеским клубом, па је острвске медије занимало да ли ће Венгер ангажовати некадашњег миљеника.

"Пирес изгледа сјајно. Срећан је са лоптом, а физички се осећа добро. Могао би да игра у француском првенству", остао је загонетан Арсен Венгер.

Пирес, који је напунио 36 година, на крају прошле сезоне напустио је шпански Виљареал и од тада је без клуба. Француз је имао понуде из Америке, Кине и Турске, али је решио да пажљиво бира следећи клуб.

Да ли ће фудбалер који је са Арсеналом освојио две титуле у Енглеској остати међу „тобџијама", знаће се у наредних неколико дана, када ће Венгер одлучити да ли је Пирес физички спреман за напоре које изискује Премијер лига.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи