Повређен Алмуниа

Дугом списку повређених играча Арсенала придружио се и голман Алмуниа. Шпанац је повредио лакат после једне интервенције на последњем мечу домаћег првенства, па ће га међу стативама заменити Фабијански. Медији на Острву нагађају да је разлог за изостанак Алмуние лоша форма, док Венгер демантује те гласније.

И моћни Арсенал је полако почео да посрће у домаћем првенству, а многи виде голмана Алмуниу као главног кривца за први пораз у од Вест Бромвич Албиона.

Ипак овак голман се због повреде лакта неће наћи међу стативама на мечу Лиге шампиона против Партизана у Београду, а њега ће заменити Пољак Лукаш Фабијански.

Иако је званичан разлог изостављања Алмуние повреда, медији на Острву нагађају да је лоша форма Шпанца главни кривац што је изгубио место у стартној постави. Ипак, менаџер "тобџија" Арсен Венгер је демантовао те гласине.

"Не, то није истина. Алмуниа не игра јер је повредио лакат када је одбранио пенал.  Голман је увек лака мета, увек је лако њега окривити, али, ми наступамо као тим, сви смо криви за пораз и сви смо заслужни за победу", рекао је Венгер.

Фабијански се последњи пут нашао на голу Арсенала на мечу Лига купа против Тотенхема, а против Партизана ће дебитовати у овогодишњој Лиги шампиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи