Стижу "тобџије"

У уторак нас очекује велики спектакл на стадиону Партизана. Црно-белима у госте стиже лондонски Арсенал, а са њима и око хиљаду навијача "тобџија". Генсек српског шампиона Дарко Грубор очекује да гости из Енглеске буду лепо дочекани у Београду, нарочито јер навијачи Арсенала спадају у групу "питомијих" на Острву.

Неколико дана остало је до великог спектакла на стадиону Партизана. Улазне за меч између нашег шампиона и лондонског Арсенала одавно су распродате, а на стадиону ће се наћи и група гостујућих навијача.

"Арсенал је највио долазак између осамсто и хиљаду навијача. Неки ће стићи у Београд мало раније. Не занима их само фудбал, они желе да изађу, проведу се... Слика коју ће понети из Србије је веома важна", изјавио је генерални секретар Партизана Дарко Грубор.

Још увек се памти убиство навијача француског Тулуза Бриса Татона, али су сви у Хумској сигурни да се мора показати толерантност, јер ће сви навијачи Арсенала бити у обележјима свог клуба.

''Према нашим информацијама навијачи Арсенала су мирни. Они гласно бодре свој клуб, али не праве проблеме на стадиону и око њега. Што се тиче наших навијача, од гостовања Зрињском није било нереда. Имали смо добру подршку од тада. Они су сјајни'', рекао је Грубор и понадао се да неће више бити великих казни за клуб.

Меч 2. кола Групе Х Лиге шампиона између Партизана и Арсенала игра се у уторак 28. септембра 2010. године на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи