Милан десеткован

После првог кола Лиге шампиона, осим голова и бодова, поједине екипе пребројавају и повређене играче. Тријумф Милана над Оксером имао је за цену повреде Амбросинија и Патоа, који ће одсуствовати са терена наредне три недеље.

Тријумф Милана над Оксером у првом колу Лиге шампиона, имао је и своју цену. Алешандре Пато и Масимо Амбросини зарадили су повреде на том мечу, које ће их три недеље одвојити од терена.

На клупском сајту постављена је информација да се ова два играча налазе на детаљним медицинским испитивањима.

Доктор Ђанлика Мелегати, који је у клубу задужен за давање информација о здравственом стању играча, рекао је да је капитену Амбросинију искочила чашица колена леве ноге, али да није дошло до повреде лигамената и процењује се да ће опоравак трајати три недеље.

Када је Пато у питању, Бразилац је повредио примицач леве ноге, који ће га од терена одвојити између две и три недеље.

Ово значи да ће Милан на гостовањима против Лација у домаћем првенству и Ајакса у Лиги шампиона бити видно ослабљен.

Без Патоа у екипи шансу да заигра ће коначно добити велико појачање Милана, кога су довели из Менчестер ситија, Бразилац Робињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи