Динамо кроз "иглене уши"

Загребачки Динамо забележио убедљив пораз, али успео да се пласира у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона, где ће му ривал бити молдавски Шериф. У трећем колу су и Омонија, Салцбург, ТНС и Литекс.

Фудбалери загребачког Динама изгубили су од словеначког Копера (3:0), али су се, захваљујући победи у првом мечу (5:1), ипак пласирали у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона.

"Модри" су после првог меча били виђени у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, али су тај резултат остварили тешком муком. Копер је одиграо фантастичан меч, али је словеначком прваку мало среће недостајало да направи велики преокрет.

Стрелци за копер били су Ханданагич, Губерац и Брулц из једанаестерца, приликом чега је црвени картон за Динамо "зарадио" капитен Игор Бишћан, па су "модри" последњих 12 минута одиграли у страху, али промене резултата више није било.

Динамо ће у тречем колу квалификација за Лигу шампиона играти против молдавског Шерифа, који је у реваншу изгубио од тиранског Динама (1:0), али је то било недовољно албанском тиму да надокнади минус из првог меча (3:1).

У осталим мечевима другог кола квалификација за Лигу шампиона, у уторак, забележени су следећи резултати:

Ренова - Омонија 0:2

Торшавн - Салцбург 1:0

ТНС - Бохемианс 4:0

Рудар - Литекс 0:4

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи