Станојевић верује у пролаз

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да верује да ће његови фудбалери елиминисати јерменски Пјуник, у другом колу квалификација за Лигу шампиона, али да ће црно-бели опрезно ући у предстојећу утакмицу.

Фудбалери Партизана допутовали су у Јереван, где ће у среду од 17 сати играти против Пјуника реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона. У првом мечу, прошле среде, црно-бели су победили са 3:1.

"Врло смо опрезни и концентирсани, дошли смо два дана раније, клуб нам је изашао у сусрет и врло озбиљно пришао овој утакмици. Очекујем тежак меч, али мислим да смо квалитетнији од њих и верујем да ћемо проћи", рекао је Станојевић. 

Тренер српског шампиона рекао је да ће у предстојећој утакмици играти са два нападача и додао да ће његови играчи озбиљно ући у утакмицу.

"Играћемо офанзивно, са два шпица. Ми смо Партизан и нема ту много приче, морамо да држимо до нашег препознатљивог стила. Видели смо наше слабости из прве утакмице и проблеме које смо имали после брзих трансформација играча Пјуника. Имају брзе нападаче и фудбалере средине терена, па ћемо уз већу дозу опреза ући у другу утакмицу", додао је он.

Фудбалер Партизана Радосав Петровић рекао је да очекује тешку утакмицу, али да црно-бели неће бранити резултат из првог меча. 

"Завршено је тек прво полувреме, али имамо солидну предност пред тежак реванш у Јеревану. Добро смо анализирали противика, али ћемо форсирати наш стил игре, нећемо бранити нулу. Бићемо опрезни, нећемо се залетати, знамо шта морамо да урадимо", рекао је Петровић.

Репрезентативац Србије рекао је да његов тим мора да искористи предност високих играча и није желео да говори о могућем противнику у трећем колу.

"Прво да прођемо Пјуник, па ћемо размишљати о наредном противнику", рекао је Петровић.

Фудбалер црно-белих Марко Јовановић сматра да би и један постигнути погодак могао да одведе Партизан у треће коло квалификација. 

"Све од нас зависи. Ако будемо играли као у другом полувремену утакмице у Хумској све ће бити у реду. Мислим да би нас један гол значајно приближио пролазу у треће коло", рекао је Јовановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи