Лажним картама до пара

У Италији ухапшен 35-годишњи мушкарац, који је продавао лажне аранжмане за финале Лиге шампиона. Преваром, овај Италијан "зарадио" 100.000 евра.

Као и сваке године, финале Лиге шампиона изазива велико интересовање људи широм Европе. Ипак, ниједан стадион на свету не може да прими све оне који желе да купе карту за финале. А када је тако, има ли бољег начина за "зарађивање" пара од продаје лажних карата.

А управо то је покушао и један Италијан, који је продавао лажне путничке аранжмане за финале Лиге шампиона у Мадриду.  

Полиција је саопштила да је ухапшен 35-годишњак због отварања лажне компаније у Салерму, граду на југу Италије, која је продавала дводневне аранжмане за по 1.500 евра.

Ова Италијан, чији идентитет још није познат јавности, успео је да наплати више од 100.000 евра оваквом преваром.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи