Рибери без финала

Због бруталног старта над Лисандром Лопезом, Франк Рибери кажњен са три утакмице неиграња. Француз ће тако пропустити велико финале на Сантјаго Бернабеуу.

Кола Франка Риберија дефинитивно су кренула низбрдо. Један од најбољих играча света, за којег се до скоро отимало пола Европе, никако да угледа светло на крају тунела. Ушао је у нешто слабију форму, имао проблема са повредама, према писању немачких медија угојио се неколико килограма, а као „шлаг на торту" дошао је скандал са малолетном проститутком.

Изгледа да је Рибери сав бес, сакупљан неколико претходних месеци, искалио на, ни кривом ни дужном Лисандру Лопезу у првом полуфиналном мечу Лиге шампиона.

На срећу Бајерна, који је играо од 37. минута вез Риберија, успели су и без помоћи фантастичног Француза да изборе пласман у финале. Али, у том великом финалу, које су изборили после дугих девет година, неће бити Риберија.

Наиме, УЕФА је суспендовала Франка Риберија на три утакмице због поменутог црвеног картона.

Занимљиво, Рибери је најављивао одлазак из Бајерна због тога што је мислио, као и сви су на старту сезоне, да Баварци немају тим за велике успехе. А сада, када су коначно дошли до финала најелитнијег европског клупског такмичења, Рибери неће моћи да игра.

Бајерн има рок од три дана за жалбу. Бајерн ће у финалу најелитнијег европског такмичења играти против победника меча Барселона - Интер. Италијански клуб победио је у првој утакмици са 3:1, а реванш се игра вечерас од 20.45 у Барселони.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи