Барса жели Јанга

Званични европски и светски првак одустао од довођења Риберија и снаге усмерио ка довођењу младог репрезентативца Енглеске, Ешлија Јанга. Фудбалер Астон виле прошле године проглашен за најбољег младог играча Премијер лиге, а за њега су заинтересовани и Реал и Челси.

После много перипетија, изгледа да је Барселона коначно одустала од трансфера француског репрезентативца Франка Риберија у своје редове.

Врло је могуће да је на ту одлуку утицала сексуална афера са малолетницом у којој је Рибери више него уплетен, али, сигурно је да Барса не губи време и већ тражи појачања на другим странама.

Према последњим вестима са Острва, Гвардиола је "бацио око" на младог крилног играча Астон виле, Ешлија Јанга.

Јанг, који је већ седам пута носио дрес репрезентације Енглеске, одличним играма ове сезоне привукао је пажњу мадридског Реала и Челсија, тако да улазак Барсе у игру, нимало није изненађење.

Прошле сезоне, Јанг је проглашен за најбољег младог играча лиге, а ове сезоне је већ постигао девет голова за свој клуб.

"Дејли мирор" објавио је да је званични шампион Европе, понудио 25 милиона евра Астон Вили, али бирмингемски клуб за сада није потврдио да их је Барса контактирала у вези Ешлија Јанга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи