Барса жели епски повратак

Епски повратак, преокрет пораза у победу у великом двобоју, детаљ је који недостаје Барселони да би постала највећи тим у историји фудбала, тврди први човек тима из престонице Каталоније Ђон Лапорта.

Председник Барселоне са одушевљењем је за "АС" говорио о бившим великим тимовима каталонског поноса које су надокнађивале велике заостатке против Андерлехта, Фејенорда, Гетеборга, Челсија, кијевског Динама.

"Није нам циљ да Мурињу зачепиму уста. Само желимо пролаз у финале", рекао је Лапорта.

"Ако овом великом тиму нешто недостаје, онда је то епски повратак, иаторијски тренутак који подиже самопоуздање, како саме момчади, тако и целе Каталоније. Било би дивно када би највећи тим у историји клуба, што овај сада јесте, направио највећи повратак у клупској историји, надокнадио заостатак за Интером из прве утакмице и пласирао се у финале Лиге шампиона".

Лапорта није желео да коментарише суђење на првој утакмици.

'Не желим да говорим о судијама. Интер је одрадио одличну утакмицу, као што је одрадио и Жозе Мурињо. Пред нама је још свеједно 90 минута на Кампу Ноу", закључио је Мурињо.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи