Биће чудесан реванш

„Посебни“, презадовољан исходом дуела са Барсом, најавио освајање Лиге шампиона. Гвардиола тврди да Барса може много боље. Реванш у главном граду Каталоније ће бити фестивал фудбала.

"Пораз увек тешко пада екипама које нису навикле на пораз... Пошто сам видео ово данас, могу само да замислим шта нас чека у Барселони", рекао је Мурињо.

 

"Тешко је бранити се против Барселоне, тешко је дати им гол, а нарочито је тешко победити их. Ми смо све то урадили и заслужено смо славили. Ипак, и даље смо далеко од финала, очекује нас реванш меч против суперквалитетног ривала и морамо бити опрезни", рекао је Жозе Мурињо непосредно после утакмице.

Већ сам видео у тунелу шта нас очекује следеће недеље. Барселонини играчи су били јако бесни због суђења, што говори колико слабо памте јер као да су заборавили прошлогодишње полуфинале са Челсијем, а и мислим да не могу рећи да су изгубили од лошијег противника", рекао је Мурињо.

"Моји момци су заслужили све похвале, оставили су срце на терену. Штета што смо примили гол из њиховог првог шута на гол, али играчи су показали колико су психички јаки и узвратили су. Не смемо заборавити да има још 90 минута да се игра и све може да се очекује. Ипак, остварили смо шесту узастопну победу у Лиги шампиона и показали да са разлогом можемо да се попнемо на кров Европе", рекао је Мурињо.

"Не желим да тражим изговоре. Истина је да смо путовали дуго, али ово је полуфинале Лиге шампиона и ваљда је жеља за финалом јача од умора. Отворили смо меч голом, али нисмо личили на себе. Лопта се није кретала са страшћу и како то умемо да радимо, али остало је још 90 минута и покушаћемо да надокнадимо минус. Нападаћемо, а и додатно ћемо поквасити терен како би се лопта брже кретала. Биће то сјајна утакмица", рекао је Гвардиола.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи