Фергусон хоће Лориса

Сер Алекс Фергусон је коначно нашао замену за Ван дер Сара на голу "ђавола". Голман Лиона Хуго Лорис прва је жеља шкотског стручњака. Цена трансфера би могла да премаши 15 милиона фунти.

Голаман Лиона Хуго Лиорис, налази се на листи потенцијалних појачања екипе Манчестер јунајтеда.

Лорис, који је својим одбранама најзаслужнији за пласман своје екипе у полуфинале Лиге шампиона, после двомеча са Бордоом, "запао је за око" Алексу Фергусону.

Ферги је већ почео да тражи замену времешном Ван дер Сару који, и поред добрих партија, ускоро пуни 40 година и спрема се да заврши каријеру.

После консултација са тренером голмана Ериком Стилом, менаџер Јунајтеда је оценио да је Лорис права замена за Холанђанина на голу екипе.

Имајући у виду сјајне игре у дресу Лиона, цена за овог француског репрезентативца могла би да буде виша од 15 милиона фунти.

И поред високе цене, француски клуб још није спреман да почне преговоре о трансферу.

Уколико у полуфиналу Лиге шампиона и на Светском првенству у Јужној Африци, Лорис понови добре партије из последњих неколико утакмица, нема сумње да ће за његове услуге Јунајтед морати да издвоји много већу суму новца.

Имајући то у виду, не чуди журба Фергусона да што пре заврши преговоре и доведе играча у клуб.

Голман Лиона имаће прилику да већ следеће среде, у првом мечу Лиге шампиона против Бајерна у Минхену, још једном потврди своје квалитете и повећа цену потенцијалног трансфера.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи