Барса одустала од Фабрегаса

Навијачи Арсенала могу да одахну, Барселона неће покушати да купи Сеска Фабрегаса. Шампион Европе сасвим задовољан оним што већ има. Ако је клуб одустао, Меси није. Фабрегасу је Барса у крви, поручио магични Аргентинац.

Полако је сунце огрејало и Северни Лондон. Ван Перси се враћа на терен, а најновије лепе вести за "тобџије" стижу из Каталоније. Барса одустаје од довођења Сеска Фабрегаса.

Претходних месеци много се спекулисало о спектакуларном повратку капитена "тобџија" у матични клуб, у којем је провео неколико година играјући за млађе категорије.

Директор Арсенала Питер Хил Вуд, обавестио је јавност да од тог трансфера нема ништа, барем не у наредном прелазном року.

"Имали смо пријатељски разговор са челницима Барселоне и они су нас уверили да неће покушати да доведу Фабрегаса овог лета. Очекујемо да ће испунити обећање", рекао је задовољно Хил Вуд, додајући да су у Барси тако одлучили јер су " потпуно задовољни оним што имају и да им садашњи тим довољан".

Хил Вуд је изнео своје мишљење да би Фабрегас направио лош потез када би прешао у Барселону, јер за шампиона Европе играју Ћави и Инијеста на средини, па би се Фабрегас тешко изборио за место у стартној постави.

"Да ли им је потребан? Нисам сигуран да јесте, али најбитније је да су они рекли да за сада неће направити било какав корак. То нама савршено одговара, јер, Фабрегас је Арсеналов играч, и желимо да тако и остане. Надамо се да ће остати са нама још дуго времена", закључио је Хил Вуд.

Међутим, ако управа Барсе мисли да би Фабрегас био вишак у овом тренутку, неки играчи из редова шампионске екипе не мисле тако. И то најбољи играч планете Лео Меси.

"Сеску је Арсенал у срцу, али Барса му је у крви. Желеће да осваја најпрестижније трофеје, а ја очекујем да ће то урадити са Барселоном. Не знам када ће то бити, али очекујем да ћемо поново заиграти заједно на терену", додао је чаробни Меси.

Фабрегас ће очигледно имати још много времена да испуни жељу Месију, јер је омалени Аргентинац изјавио да ће у Барселони играти до краја каријере.

Меси и Фабрегас су играли заједно у млађим категоријама Барселоне, све до одласка Фабрегаса у Арсенал 2003. године. Са само 16 година отишао је у Лондон, где је капитен Арсенала.

Сада, са 22 године, Фабрегас има још доста времена да размисли да ли ће остати у Арсеналу, и тако сигурно постати легенда попут Тјерија Анрија, или ће се вратити у стари клуб, међу старе другаре, који га чекају раширених руку.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи