Велосо на путу за Милано

"Посебни" означио наредно појачање. Фудбалер Спортинга из Лисабона Мигел Велосо велика жеља Интера за наредни прелазни рок. Шампион Италије у борби са бројним европским клубовима за услуге овог сјајног Португалца.

Дејан Станковић можда ускоро би могао да добије конкуренцију из лисабонског Спортинга. Мигел Велосо на листи је жеља Жозеа Муриња за наредни прелазни рок.

Италијански медији наводе да би његов колега из репрезентације Рикардо Кварежма, који се није сјајно снашао у редовима италијанског шампиона, могао да буде понуђен Спортингу као део трансфера.

Португалац је од раније на мети неколико енглеских премијерлигаша, пре свих се спомиње интересовање Арсенала и Манчестер јунајтеда, али нико од њих за сада није начинио озбиљнији корак.

Није било званичних контаката, али у мају бисмо могли да разговарамо. Познајемо Велоса, он је играч који занима бројне клубове у Европи. Привлачи и нас, али за сада нема ништа конкретно. У овом тренутку смо концентрисани само на Лигу шампиона", рекао је спортски директор Интера, Марко Бранка.

Велосо је у Спортингу од 2006. године и за тај клуб до сада је уписао 92 наступа уз три постигнута поготка. Члан је Португалске репрезентације, а очекује се да ће бити један од носилаца игре Португалаца у наредним годинама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи