Бензема неће на Острво

Иако је већ виђен као појачање Манчестер Јунајтеда, Карим Бензема неће на Острво. Фергусон не жели да му се понови ова сезона и очајнички тражи играча који би могао да мења повређеног Рунија.

Без Рунија нема голова, то је сурова истина у Манчестер јунајтеду ове сезоне. Реми без голова у недељу против Блекбурна свео је шансе "ђавола" да одбране титулу на минимум.

Бугарин Бербатов није ни близу тога да замени најбољег играча Јунајтеда, а остатак тима нема убојитост, којом се иначе одликује са Рунијем на терену.

Сада се тек види колико је била погрешна одлука Фергусона да се одрекне Тавеза, који у екипи Ситија пружа сјајне партије.

Ипак Ферги спрема списак играча која ће појачати екипу у наредном прелазном року.

Ново старо име на тој листи је сјајни француски репрезентативац Карим Бензема. Менаџер "ђавола" већ је покушао прошле сезоне да младог нападача из Лиона доведе на Острво, али га је астрономска понуда од 35 милиона евра, коју је упутио Реал, омела у тој намери.

У "галактикосима" Бензема се није надиграо, због чега и није крио своје незадовољство. Француски нападач је на само 13 мечева био стартер, још шест је почео са клупе, а постигао је укупно седам голова.

И поред тога што није добио праву шансу 22 годишњи фудбалер нема намеру да напусти редове мадридске екипе.

"Нисам потписао за Реал да би одмах отишао у други клуб. Хоћу да успем овде", рекао је Бензема и додао је концентрисан само на игре своје екипе.

Иако је до почетка прелазног рока остало још доста времена, спискови појачања се комплетирају. Уколико не доведе Бензему, Фергусон ће појачање у нападу морати да потражи на другој страни.

За сада је извесно да ће шкотски стручњак у тим довести штопера Фулама Криса Смолинга, и нападача мексичког Чиваса, Хавијера Фернандеза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи