Интер може до пехара

Мурињо презадовољан игром својих пулена у мечу са "армејцима". Имамо два сна - да играмо у финалу, и да победимо у истом, рекао "посебни". Тренер ЦСКА поносан на своје играче, који се нису предали до последњег минута.

Фудбалери Интера су и у реваншу савладали руски ЦСКА, па ће се коначно, после седам година, наћи у полуфиналу најелитнијег клупског такмичења. 

"Могли смо да постигнемо још неки гол, али најбитније је да смо контролисали игру када је било потребно, што је одлика добре екипе. Играчи који су били задужени за дефанзиву, четири из одбране и два везна, обавили су невероватан задатак.

Сада је пред Интером дуел са Барселоном, а Португалац сматра да његова екипа може до самог краја такмичења.

"Ово нам је пета победа за редом у Лиги шампиона, и сам пласман у полуфинале је потпуно заслужен. Сада Интер има самопоуздање и менталитет који желимо у наставку. У наставку је све могуће. Имамо два сна. Један је да уђемо у финале, а други да освојимо трофеј", закључио је "посебни".

Фудбалери ЦСКА у овом мечу дефинитивно нису имали среће. Рани гол Снајдера, повреда Василија Березуцког и црвени картон Одије, додатно су отежали посао тренеру Слуцком, који није могао да рачуна на Алдоњина и Красића у најбитнијој утакмици сезоне.

"И пре утакмице смо знали да је Снајдер опасан из прекида. Прерано смо примили гол што нам је, уз повреду Василија Березуцког, оставило такорећи немогућу мисију у наставку. А на почетку другог полувремена остали смо без једног играча", рекао је Слуцки.

Међутим, и поред пораза, стручњак руске екипе изузетно је задовољан игром својих изабраника.

"Желим да се захвалим момцима јер су се заиста борили до краја и нису се предали. Доказали смо да нисмо захваљујући срећи догурали до четвртфинала", закључио је Слуцки.

Велика туга остаје играчима ЦСКА због пораза, али су високо подигнутих глава напустили стадион Лужњики.

"Разочаран сам јер нисмо одиграли како умемо. Испали смо из такмичења. Али морамо бити срећни јер нико није очекивао овакав успех", рекао је Марк Гонзалес.

Брзоногом играчу придружио се и капитен,фантастични Акинфејев, који је додао да је ово "велико достигнуће за клуб, и да су играчи поносни на то што се ЦСКА нашао међу најбољих осам екипа Евопе".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи