И Сонг пропушта Барсу

Арсеналовим мукама никад краја. Поред свих пехова, "тобџије" пред одлучујући меч у Лиги шампиона остали и без камерунског везисте Сонга Билонга. Десетковани Арсенал покушаће да скине Барселону са крова Европе.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер, остао је без још једног играча пред овонедељни пут у Барселону. Наиме, репрезентативац Камеруна Александре Сонг Билонг, пропустиће реванш меч четвртфинала Лиге шампиона због повреде хрскавице колена.

Везни играч "тобџија" се повредио на суботњој утакмици против Вулвса (1:0) и још увек се не зна колико ће морати да одсуствује са терена.

"Веома смо се разочарали после скенирања његовог колена. Видећемо колико је повреда озбиљна, али сигурно неће играти у уторак", веома је забринут француски тренер.

Ово је последњи у низу малера који су задесили Арсенал, који од почетка сезоне више личу на путујућу болницу него на фудбалску екипу.

Да подсетимо, осим Сонга, Венгер у одлучујућој утакмици ове сезоне у Лиги шампиона неће моћи да рачуна ни на Фабрегаса, Галаса, Аршавина, Ван Персија, Гибса, Ремзија и Ђуруа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи