Руни јачи и од повреде

Сјајни нападач "црвених ђавола" могао би да се опорави од неугодне повреде за само три недеље, много брже него што је очекивано. Фергусон сигуран да Манчестер може до полуфинала Лиге шампиона и без Рунија, иако изузетно поштује немачки тим.

Тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон верује да би нападач Вејн Руни могао да се врати на терен за утакмицу против Манчестер ситија.

Руни је прошлог уторка повредио чланак на четвртфиналној утакмици Лиге шампиона против Бајерна из Минхена, а стручни штаб енглеског шампиона страховао је да је повреда веома озбиљна. Међутим, после прегледа утврђено је да ће нападач репрезентације Енглеске одсуствовати са терена до три недеље.

"Мислим да ће одсуствовати укупно три недеље и да ће се вратити на терен за утакмицу против Ситија, 17. априла. Надам се да ћемо елиминисати Бајерн из Минхена и да ће нам Вејн помоћи у полуфиналу", рекао је Фергусон енглеским медијима.

Реванш утакмица између Јунајтеда и Бајерна игра се у среду на Олд Трафорду. Немачки тим победио је у првом мечу са 2:1.

"Сигуран сам да ће Бајерн бити психички јак, као у првој утакмици. Они су прави немачки клуб, физички су спремни и до краја верују у себе. Њихов додатни квалитет је тренер Луј Ван Гал. Поштујем га и знам да ће добро спремити своју екипу за утакмицу на Олд Трафорду", рекао је Ферги.

Фергусон сматра да Манчестер јунајтед може да елиминише Бајерн.

"Имамо искуство и квалитет и мислим да можемо да прођемо даље. И поред тога што смо разочарани због пораза и гола у последњим тренуцима утакмице, мислим да можемо да победимо, чак и без Рунија", оценио је легендарни тренер "црвених ђавола".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи