И Златан повређен

Барса пред кључне дуеле у Лиги шампиона и Примери остала без првог нападача. Ибрахимовић повредио лист десне ноге на загревању уочи дуела са Атлетиком из Билбаа. Поред реванша четвртфинала Лиге шампиона, вероватно пропушта и суботњи "Ел Класико".

Серија повреда најбољих светских фудбалера се наставља. После Рунија, Фабрегаса, Аршавина, Галаса, Макуна, изгледа да је ред дошао и на Ибрахимовића.

Један од најбољих фудбалера Барселоне, који је са два поготка у првом мечу против Арсенала у Лондону донео велику предност Барси (2:2), пропустиће реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона против "тобџија".

Репрезентативац Шведске се повредио на загревању пре суботње првенствене утакмице коју је званични шампион Европе играо у Билбау.

Ибрaкадабри је страдао лист десне ноге, повреда није теже природе, али поред утакмице у Лиги шампиона, може се догодити да снажни нападач пропусти и кључну утакмицу ове сезоне у Примери, против најљућег ривала, Реала из Мадрида.

Двадесетосмогодишњи нападач, који је пред почетак ове сезоне дошао у Барселону из миланског Интера, постигао је ове године четири гола на осам утакмица у најелитнијем европском клупском такмичењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи