Утекао Балотели

Нове контроверзе Марија Балотелија. После разговора са Мурињом, самовољно је напустио тренинг камп тог клуба и неће играти против Роме.

Састанак између Муриња и Балотелија завршен је мало пре поднева, након чега је млади нападач сео у аутомобил и напустио Интеров камп, пише "Коријере дело спорт", најављујући да ће Интер озбиљно казнити младог нападача. 

Никакве додатне информације о случају Балотели нису биле одмах доступне, али се очекује да ће Мурињо, ускоро, на ту тему разговарати и са првим човеком Интера Масимом Моратијем, након чега ће статус "злочестог дечака" тима из Милана бити јаснији.

"Његова савест је чиста и он је потпуно миран. Уистину, супермиран", рекао је Балотелијев менаџер Мино Рајола, који је претходних дана био засут питањима новинара о контроверзним потезима свог штићеника. О осталим стварима, наравно, "није имао коментар".

Балотели је ове сезоне направио неколико скандала, због којих је у немилости тренера, а последњи у низу изазвао је пре два дана, када је пред телевизијским камерама показао дрес конкурентског МИлана, на коме је писало његово име.

Тим потезом потенцијални италијански репрезентативац наљутио је све у клубу, па чак и председника Масима Моратија, који је до сада имао највише разумевања за његово непромишљено понашање.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи