Реал луд за Бенитезом

Нема дилеме, Реал ће на лето отпустити Мануела Пелегринија. Листа могућих наследника је кратка, Жозе Мурињо, Карло Анћелоти и Рафаел Бенитез, с тим што Флорентино Перез искрено жели да на Бернабеу доведе тренера Ливерпула.

После испадања из Лиге шампиона, председник Реала Флорентино Перез више не види Флорентина Переза на клупи "краљевског" клуба. У оптиуцају за наследника су три звучна имена, али и озбиљна жеља да у Мадрид, коначно, стигне најбољи међу Шпанцима, Рафаел Бенитез.

На листи жеља су и Жозе Мурињо, кога навијачи Реала искрено мрзе и Карло Анћелоти, кога само право чудо може одвојити од Стамфорд бриџа, па је избор Бенитеза логичан из неколико разлога.

Прво, Бенитез ће, упркос сјајним резултатима последњих година, тешко преживети лето на клупи Ливерпула, кога, због великих дугова и свакојаких других проблема, тек очекују тешки дани. Затим, Бенитез је као млад тренер био на Реаловој фудбалској академији и већ годинама потајно жели да дође у Реал.

"Рафа је први избор. Он је Мадриђанин и његов менаџер Мануел Гарсија Килон има сјајне везе са клубом", рекао је британским медијима неименовани званичник Реала. "Али, изнад свега, његови резултати у Европи су изузетни. Клуб жели да се врати на челну позицију и Реал сматра да је Рафа прави човек за тај посао".

Једини проблем би могла представљати чињеница да се Бенитез и технички директор Реала, Хорхе Валдано не подносе.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи