158 милиона ноћних мора Ливерпула

Манчестер сити је спреман да поквари снове навијача Ливерпула и купи оба њихова велика љубимца, "Ел ниња" и "Стиви Џија". Цена 158 милиона евра, које Сити без проблема може да прикупи, и за које је питање да ли Ливерпул може да одбије.

Будућност Тореса и Џерарда у Ливерпулу зависи од тога да ли ће екипа са Енфилда успети да се пласира међу четири најбоље екипе у Премијер лиги, што их аутоматски води у Лигу шампиона. У супротном, лако би се могло десити да тим напусти тренер Рафа Бенитез и највеће звезде.

Рафа ће, ако план освајања четвртог места не успе, завршити у Јувентусу, док за Џерарда и Тореса неће бити никаквим проблема да пронађу нову средину.

Да би се сместили у врх листе чекања, челници Манчестер ситија најавили су понуду коју ће тешко ко у Европи моћи да надмаши, 140 милиона фунти, или нешто више од 158 милиона евра.

Узгред, Сити планира да прошири капацитет стадиона на 65.000 гледалаца.

Са колико новца располаже Сити показује и податак да недељна плата Емануела Абделмајора износи 140.000 фунти, док Торес у Ливерпулу добија тек 95.000.

Ливерпул би могао да прода два најбоља играча и раније, уколико власници клуба не набаве сто милиона фунти, које морају да исплате банкама до краја марта.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи