И Бајерн жели, Красић чека мај

Минхенски Бајерн без већих нада да ће Франк Рибери остати на Алијанц арени. План Б - Довести Милоша Красића. Понуда предата српском репрезентативцу, чека се одговор, пише немачки "Шпорт билд". Красић одговорио да ће уговор потписати у мају, али није рекао за који клуб.

Баварци морају да направе чудо у Лиги шампиона како би задржали Франка Риберија у својим редовима. Против Фиорентине им је мало помогао норвешки судија Том Хенинг Овребо, али и ако не успеју имају спреман резервни план.

"Бајерн се јако труди да доведе српског везбог играча Милоша Красића, који је ове године за ЦСКА постигао четири поготка у Лиги Шампиона", пише "Шпорт билд".

"Јавио нам се скаут Бајерна Волфганг Дремлер и рекао нам да су заитересовани за Красића", рекао је "Шпорт билду" Бобан Симић из агенције ББЦ која заступа српског репрезентативца.

ЦСКА за Красића, коме уговор истиће следеће године, тражи не мање од 12 милиона евра, што, рецимо Ливерпул није могао да плати. У трци су, према писању медија, још Интер, Милан, Мадридски Реал, али и оба тима из Манчестера.

"За сада нема ништа конкретно. Искрено, да је нешто завршено, сигурно да бих радо рекао, не бих ништа крио. За сада сам играч ЦСКА, ни са једним клубом нисам потписао никакав уговор, нити предуговор. Има доста добрих комбинација, тако да ћу пред Светско првенство да одлучим где ћу да наставим каријеру. Волео бих да се све заврши пре Мондијала, да знам да могу мирне главе у Јужну Африку", рекао је Красић за "Спортски журнал".

 


 

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи