Клас и паре за Видића

Нова понуда Милана, Клас Јан Хунтелар и новац за Немању Видића. Алесандро Неста све слабији, Немања, наводно, несрећан на Острву. Галијани види простор за "добар посао".

Милан очајнички тражи замену за Алесандра Несту, који је у утакмици против Јунајтеда био директан кривац за најмање један гол гостију, па су острвски медији јавили да су челници "росо-нера" Манчестеру понудили трампу - Хунтелара и новац у замену за Немању Видића.

Вест је "процурела" после серије шпекулација и демантија могућег одласка српског репрезентативца са Олд Трафорда, али и очигледних рупа у одбрани Милана, које је, када је био у врхунској форми, Неста без проблема могао да попуни.

Сада се, међутим, ситуација знатно променила, па је Леонардо, још пре нешто више од месец дана завапио челницима клуба да нађу начина да "дотерају" Видића на Сан Сиро, или се суоче са наставком просечних резултата екипе која увек гаји највише амбиције.

Понуда Милана се, суштински, заснива на процени да је Фергусон заинтересован за Хунтелара, кога "росо-нери" желе да се реше, јер показао спектакуларну форму од како је, прошлог лета, дошао из Реала за 14 милиона фунти.

Рачуница је, самим тим простија, Хунтеларових 14 и још десетак милиона евра, могли би "потучи" понуду, коју, такође наводно, за Видића спрема Реал.

Претходних дана, Фергусон је бесомучно одбацивао тврђе да се спрема трансфер српског репрезентативца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи