Доста је било, одустајемо

"Росо-нери" одустали од упорних покушаја да смекшају управу Волфсбурга да им продају Едина Џека. Задовољно трљају дланове Карло Анчелоти и Роман Абрамович.

У Милану немају више стрпљења за презахтевне челнике Волфсбурга. Како нису успели да се "погоде" за цену, "росо-нери" одустали од Едина Џека, јављају италијански медији.

Џеко је неколико пута нагласио да му је дечачки сан да заигра за Милан, жеља Милана такође није спорна, али је камен спотицања обештећење од чак 40 милиона евра, од које у Волфсбургу не одустају.

У Милану су на све начине покушавали да спусте цену, у тандему са оцем и агентом репрезентативца БиХ, али како ни ти покушају нису уродили плодом, у Милану су одлучили да дигну рукe.

Одустајању Милана наводно су се највише обрадовали њихов бивши тренер Карло Анчелоти и Роман Абрамович, који ће већ у априлу покушати да доведу Џека у Челси.

Наравно, руском милијардеру 40 милиона није проблем, па остаје да приволе Џека да, бар за сада, одустане од дечачких снова, и пресели се у Лондон.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи